Vzpomínka na setkání v Moravské Třebové

Čas neustále plyne, až dospěl do bodu, kdy jsme se my, Strážci, opět setkali. Tentokrát v roce 2012. Setkání proběhlo v duchu sdílení a vzájemné podpory při naší těžké misi. Každého z nás čeká ještě mnoho práce, ale jak jsme zjistili, každý má také mnoho práce již za sebou. Někteří si koupili diář, aby se tak vyhnuli nahánění od Kazičasů. Jiní se rozhodli bojovat hudbou a okamžitě začali své plány uskutečňovat.

Doufejme, že nám naše odhodlání dlouho vydrží.

Naše putování městem a hledání nových Strážců.

Jak tak putujeme světem roku 2012, zažíváme mnoho situací, kdy Kazičasové úspěšně vykonávají své dílo. Proto jsme se rozhodli tyto situace ztvárnit a navzájem si je ukázat formou divadla. Shodují se naše zkušenosti či nikoliv? A nedají se metody Kazičasů nějak překonat? Jistě dají a také jsme si to zkusili. Později jsme se vypravili ven, abychom zkusili získat nové Strážce pro naše poslání. Sluníčko vykouklo z mraků a hned bylo veseleji – přestože nás někteří lidé odmítali, někteří dokonce ani nepozdravili. Vytrvale jsme chodili městem a ptali se lidí, jak tráví svůj čas a zda je nedostihli šediví muži. Každého, kdo s námi byl ochoten mluvit, jsme pozvali na večerní setkání a promítání fotek.

Vyrábíme si své osobní kalendáře

Byla to úmorná dřina, ale nakonec naše snaha nesla ovoce. Večer jsme netrpělivě čekali, zda se někdo ukáže. Sláva! Přišla celá rodina, rovnou osm lidí! Byli jsme nadšeni. Pohostili jsme je pitím i jídlem, usadili na nejpohodlnější lavice, které byly k dispozici a dali jsme se do promítání. Na chvíli jsme se přenesli do chvil, kdy jsme byli pohromadě a cestovali minulostí. Večer byl zakončen zpěvem a tancem, jak se sluší a patří. Poslední den našeho setkání, jsme si znovu povídali o tom, co nás čeká, co chceme stihnout vykonat. Abychom si mohli své cíle neustále připomínat, vytvořili jsme si krásné osobní kalendáře. Každý si vyznačil důležitá data nebo události, které ho čekají. Kalendáře budou sloužit jako připomínka našeho poslání a záchranná kotva před Kazičasy.

Víkend plný brambor, zpěvu a rozjímání nad našimi plány skončil. Rozešli jsme se zpět domů, ale ne na dlouho. Brzy se zase setkáme v Citadele.

bojovnice Kaja

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce se štítky a jeho autorem je Adam Petr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Vzpomínka na setkání v Moravské Třebové

  1. Moc pěkný , líbí se mi to….Brzy se včichni společně setkáme a budeme si užívat každou minutu co spolu strávíme:) Už se moc těším na další setkání….:)

    Měj se pěkně!
    Evča:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..