Rozrazil online – Řetězec písní – sdílená radost

Ahoj celý Rozrazile!

  • Co se děje? Nemůžeme se scházet osobně a nikdo neví jak dlouho to bude trvat.
  • Co můžeme? Třeba se potěšit písní! Slyšet se, vidět se a mít aspoň trochu pocit, že jsme spolu.
  • Jak to uděláme? Je to řetězová výzva! Půjde o to, že se budeme řetězově vyzývat k reakci tady přes email a tím o sobě vědět, potěšit se navzájem.
  • Videa s písněmi budeme nahrávat na rozrazilí youtube kanál, ovšem neveřejně a bude je možné shlédnout pouze po obdržení odkazu.
  • Odkaz na všechny videa i pozdravy bude k dispozici i na webu
ZAPOJIT SE MŮŽE KAŽDÝ.
Pravidla:
  1. Když obdržíš výzvu, tak na ní do týdne zareaguješ odpovědí všem. Když budeš umět, tak nahraj písničkou (tu pošli soukromě přes úschovnu na tento email rozrazil.spolek@gmail.com a mi ti pošleme odkaz na zveřejněné video na Rozrazil stránce, aby si ho mohl vložit do odpovědi na email),nebo třeba tvoji oblíbenou fotku z Rozrazil akci, nebo tvůj obrázek, co jsi vytvořil. Zapojit se můžeš jakkoliv! Meze se nekladou.
  2. Odpovídáš pomocí emailu „odpověď všem“ ( v googlu je to ve třech tečkách na kraji vložíš do něj tvou píseň (potažmo námi poslaný odkaz), fotku z táboraobrázek, cokoliv a vyzveš někoho dalšího!
  3. Vyzýváš toho, kdo ještě vyzvaný nebyl (sleduj výzvy).
  4. Jestli výzvu nesplníš, budeš muset mýt nádobí na dalším Puťáku celou dobu. 🙂 🙂 🙂 (legrace, napiš sem rozrazil.spolek@gmail.com a mi ti pomůžeme výzvu splnit a nebo pomůžeme řetězec vyzev udržet)
  5. Výzvu vem zodpovědně, výzva je tvou prioritou. Nezkaž to!

I výbor se teď schází online, tak proč bychom si online nemohli zazpívat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Rozrazil online a jeho autorem je Adam Petr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..