NEJVĚTŠÍ KOUZELNICKÁ PÁRTY ROKU: HVĚZDOU VEČERA BYL ZLATOSLAV LOCKHART!!!!!

Každoroční vánoční večírek ve škole čar a kouzel v Bradavicích patří již tradičně k nejlepším událostem roku a ani letos tomu nebylo jinak. Dvoudenní večírek plný obyčejných čarodějů a čarodějek si nenechal ujít Zlatoslav Lockhart.

Mistr Lockhart je znám svojí ochotou a vstřícností k fanouškům. Rozhodl se proto ozdobit tento večírek svojí zářivou přítomností.
Letošní rok se mistr podělil o své kulinářské umění a sdílel s fanoušky dosud TAJNÝ, ale FAMÓZNÍ recept na nápoj Salama. Tento je jeho vlastní výroby. Na receptu nemusel téměř pracovat, a přesto je nápoj dokonalý.

Nebyla nouze ani o vypjaté situace!
První večer se nezodpovědná mládež vypravila do zapovězeného lesa a ocitli se uprostřed zachraňování jednorožců, kteří pomalu, ale jistě mizí ze světa. Za výrazného přispění Zlatoslava Lockharta ovšem zachránili posledního jednorožce a lidskost ve světě čarodějů i mudlů.
Jaká náhoda, že zrovna Zlatoslav Lockhart, studnice lidskosti a vřelosti, přispěl k záchraně tak významného a ohroženého mystického tvora.

Jako vždy: BRAVO, mistře!

Doufám, že jste se bavili stejně tak jako já a přeji Vám šťastné čarodějnické Vánoce.

Vaše nejvěrnější korespondentka,
Rita Holoubková

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Adam Petr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „NEJVĚTŠÍ KOUZELNICKÁ PÁRTY ROKU: HVĚZDOU VEČERA BYL ZLATOSLAV LOCKHART!!!!!

  1. Ano ano, Zlatoslav byl úchvatný, ale nápoj Salama se nedal pít! Zlatoslave, raději se věnujte Vašemu okouzlujícímu úsměvu!

    Velká fanynka
    Šárka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..