Alchymistická víkendovka ve Slaném

IMG_1956

V pátek jsme se všichni sešli postupně na Masarykově nádraží v 15:30 hodin. Potom jsme jeli vlakem do Slaného a tam jsme jeli přímým spojením. 🙂 Jak jsme dorazili do Slaného tak na nás čekala kouzelnice Karolína, pak nám auto dovezlo zavazadla do Alchymistické školy. Cestou do školy jsme potkali mladý kluky, kteří nám ukazovali kouřové kroužky a různá kouzla. 🙂 Hned jak jsme dorazili do Alchymistické školy, tak jsme si chystali spaní a trošku jsme si odpočinuli. Hned poté jsme všichni šli na večeři a po večeři jsme si mohli dělat, co chceme. Potom jsme si sedli všichni do kroužku a začali jsme se představovat a potom jsme si ještě četli na dobrou noc knížku, jen co jsme jí dočetli tak jsme se chystali ke spánku.

V sobotu ráno, jak jsme se pomaličku začali probouzet, mezitím co se přichystávala snídaně, tak jsme začli s ranní hygienou a po ranní hygieně jsme se šli nasnídat. Po snídani jsme si zase sedli do kroužku a začali jsme si vyprávět o tom, jaký jsme si vzali s sebou kouzelnické pomůcky a byla to sranda. 🙂 Poté jsme si mohli vyrobit miniatury a nebe, peklo, ráj a různé zvířátka. Poté jsme začali řešit zapeklité hádanky, které jsme nakonec zvládli vyluštit. 🙂 Hned po tom kluci vyndali trampolínu a mohli jsme si zkusit na ní zaskákat, tak byla velká sranda. 😀

 Pak jsme se šli naobědvat a chystal se odpolední klid, takže jsme si mohli odpočinout. Po poledním klidu jsme se chystali ven a venku jsme museli hledat formulky, na kterých byly verše hádanek, tak to bylo moc super. Poté, jsme se vrátili do školy, tak jsme si mohli odpočinout a dělat si co budeme chtít, takže to bylo fajn. Hned poté jsme se šli navečeřet a po večeři si šli někteří zaskákat na trampolíně, nebo si povídat, nebo hrát na kytaru. 🙂 Potom jsme museli vyluštit a srovnat k sobě ty verše těch hádanek a potom jsme se chystali zase na chvilku ven a tam jsme viděli krásné kouzlo, na které se nedá zapomenout. 🙂 Hned jak jsme se vrátili z venku, tak jsme se chystali na promítání různých miniatur a pak jsme si na dobrou noc četli opět knížku a hned po přečtení knížky jsme šli spát, aby jsme se přichystali na další den.

V neděli ráno, jak jsme se začali probouzet, tak jsme začali opět s ranní hygienou a také s přípravou snídaně. Po snídani jsme začali vyrábět různé výtvory jako byly například: tajný dopisy, hadi, motýli z nitě a jiné. Hned poté jsme začali trošku uklízet a pak jsme si mohli opět dělat, co budeme chtít. Pak jsme se šli naobědvat a po obědě jsme odpočívali. Po odpočinku jsme si udělali společnou fotku, aby bylo na co vzpomínat. 🙂 Pak jsme si dobalovali věci na cestu do Prahy. Hned potom jsme dostávali my děti certifikát za splnění absolvování zkoušky Alchymistické školy. Hned poté jsme se už chystali na nádraží, no a už se vyráželo směr nádraží. Chvilinku jsme si počkali na nádraží, než nám pojede vlak. Pak už jsme jeli vlakem zpátky na Masarykovo nádraží. Pak jsme se jenom rozloučili a šlo se domů. Takže víkend byl skvělý, moc jsme si ho všichni užili. 🙂

Fotky si prohlédněte ZDE.

Evča

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce a jeho autorem je Bára. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Alchymistická víkendovka ve Slaném

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..