TV program na víkend 11.-13.listopadu

Pá 11.11.

20:00 Prostřeno

21:00 Audiostop

23:00 Večerníček Já, Baryk

So 12.11.

10:00 Hry bez hranic

13:00 Babicovy dobroty

14:30 reportáže – natáčení

18:00 Luxus na talíři

19:00 Ano, šéfe!

20:00 TV zpravodajství (předpověď počasí, zpravodajství, sport, teleshopping)

21:00 Star dance

Ne 13.11.

10:00 Kalendárium

11:00 Receptář

12:30 Kluci v akci

Vážení diváci, 

dovolte nám, abychom Vás informovali o průběhu netradične sestaveného televizního programu o víkendu 11. -13.listopadu 2016. I přes svou inovativnost se setkal s úspěchem diváků (a to i těch při natáčení ve studiu).

Na natáčení do města Pardubice neváhalo osobně přijet na 30 lidí z celé ČR, z nichž někteří museli absolvovat téměř adrenalinovou jízdu Českými drahami v pátek a v neděli odpoledne. Skutečně věrní diváci. Nicméně se jim nakonec podařilo dorazit do studia (a pevně doufáme, že i zpět domů).

V pardubickém studiu následoval již velmi potřebný pořad Prostřeno a poté oblíbená televizní soutěž Audiostop (mladší bratr Videostopu). Pomocí poslechových ukázek z filmů, seriálů, pořadů pro muže, ženy i děti si mohl každý vyzkoušet nejen, jaký má přehled, ale i co o těchto televizních hitech ví.

Na závěr vysílání byli diváci odměněni odvysíláním večerníčku Já, Baryk.

Sobotní ráno přivítalo čtyři mezinárodní týmy, účastníky oblíbené soutěže Hry bez hranic. Zástupci img_3277České republiky, Polska, Protinožců a Brazílie se střetli v disciplínách jako hod gumovým medvídkem do úst spoluhráče, přenos papírku pomocí brčka, svazování vařených špaget nebo držení šumáku v ústech na výdrž. Vítězný tým Polska byl odměněn sáčkem gumoimg_3315vých bonbónů, o které se ovšem štědře rozdělil s ostatními týmy (před obědem, jak známo, chutná nejlépe).

 

Následující pořad Babicovy dobroty (párky s instantní bramborovou kaší) se setkal s velkým ohlasem.

 

Poté už nastal prostor pro to, aby si diváci vyzkoušeli práci TV reportérů. Čtyři skupiny dostaly za úkol natočit příspěvek do hlavního televizního zpravodajství. Večerní počasí, sport a zpravodajství tak bylo svěřeno do rukou amatérských, ale o to nadšenějších tvůrců.

Po návratu z terénu následoval edukativní pořad Luxus na talíři, kde jste se mohli dovědět nejen to, že mrkev dřív bývala bílé barvy, ale zjistit, jak v ní správně najít ten 1 cm, kteimg_3365rý je nejšťavnatější. Účastníci živého vysílání dostávali od šéfkuchaře obtížné, ale pro luxusní kvalitu jídla nezbytné pokyny a úkoly-  nakrájet z celeru hvězdičky, vykrájet z rajčete kostku glutamátu (která se v něm prý skrývá), najít střed papriky a podobně.

 

img_3420V hlavním vysílacím čase byly odvysílány odpolední reportáže a poté následoval oblíbený sobotní pořad letošního podzimu – Star dance, Když hvězdy tančí. Tentokrát se odehrával v karnevalové atmosféře a za nadšeného aplausu diváků.

img_3415

Nedělní dopoledne je tradičně vyhrazeno klidným pořadům. V Kalendáriu jste si proto mohli zrekapitulovat významná data, kdo se kdy narodil a význam různých křestních jmen. Receptář pak kromě tipů a triků pro zahradu i domácnost nabídnul výrobní ukázku otočných obrázků pro ukrácení dlouhé chvíle. Skutečně důmyslné!

img_3452

Vážení televizní diváci, doufáme, že jste byli s uvedeným programem spokojeni a těšíme se na Vaše podněty, připomínky a nápady opět někdy příště!

Markéta Brychtová

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce se štítky a jeho autorem je Markéta. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..